Qui Som?

Qui Som?

tempsXcurses som un equip de professionals de diferents àmbits, amants de les curses esportives (principalment curses de running, de muntanya, de BTT, duatlons i ciclisme de carretera), que ens hem unit per tal d’oferir un sistema de cronometratge esportiu de qualitat, que pugui resoldre el control de temps i les classificacions de curses populars i de curses professionals a preus molt assequibles, mitjançant xips electrònics d’un sol ús.

L’equip de tempsXcurses, durant la nostra participació activa en curses esportives i en la col·laboració amb entitats i clubs que n’organitzen, hem constatat que, sovint, l’obtenció de resultats fiables i precisos és un desafiament per a l’organitzador de les proves. Moltes vegades els cronometratges es realitzen manualment, sent molt feixucs de portar a terme, generalment imprecisos i que poden acabar provocant queixes dels corredors.

És per donar solució a aquesta problemàtica, que posem a disposició dels nostres clients l’equip de persones i els equips tècnics necessaris per cronometrar, amb èxit i sense complicacions, el vostre projecte esportiu.

El nostre equip